fbpx
Informatii utile2019-01-09T08:56:04+00:00

Informatii utile

Daca sunteti in cautarea unui loc bun de parcare, unde sa gasiti cu siguranta locuri disponibile, puteti apela la serviciile RIN Airport Hotel. Nu este necesara o rezervare in prealabil, deoarece parcarea hotelului dispune de 520 de locuri.

Datorita unei bune amplasari, la cateva minute de Aeroportul International Henri Coanda, RIN Airport Hotel ofera parcare privata pentru pasagerii care calatoresc, masina fiind in siguranta pe tot parcursul calatoriei. Parcarea este iluminata, supravegheata video si pazita 24h/24h, 7 zile/7.

Din dorinta de a veni in intampinarea necesitatilor dvs., hotelul ofera persoanelor cazate cat si celor ce utilizeaza serviciile noastre de parcare, transfer individual GRATUIT la Aeroportul International Henri Coanda. Shuttle bus-ul pleaca din fata hotelului la fiecare ora fixa catre Aeroport (Ex: 05:00, 06:00 s.a.m.d.) si de la Aeroport catre hotel din ora in ora (05:30, 06:30 s.a.m.d.)

Puteti beneficia de toate aceste servicii cu doar 2 lei/ora sau 20 lei/zi – autoturism ,  5 lei/ora sau 50 lei/zi – microbuz,  10 lei/ora sau 100 lei/zi – autocar.

Evita sa cauti parcare in ziua plecarii!  Parcheaza ieftin, convenabil si in siguranta la orice ora!

 

– Poti sa iti aduci masina in parcarea noastra fara sa ai nevoie de o rezervare!

Parcare disponibila 24 ore din 24, 7 zile din 7

– Parcare accesibila usor si rapid

– Situata la aproximativ 6 minute de aeroport

– Poarta de acces a parcarii este prevazuta cu o bariera automata, astfel incat accesul in si din curte nu se poate face oricum, ci respectand o serie de norme de siguranta

– Parcare iluminata corespunzator

– Parcare imprejmuita

– Parcare securizata

– Monitorizare video

– Servicii de parcare pe termen lung